GrS
| Subiect: cerer admin.....GrS..... Dum Feb 08, 2009 1:29 pm | |
| 1.Nume:Gidin MArian 2.Nick.GrS 3.Steam : nop da se rezolva 4.Ip : Dinamic !!! 5.De Cand jok pe sv : 1 zi da buna aproape !!!! 6.Dc vreau admin:eu nu sunt ca ceilalti csa gasesc un motiv anume pt care vreau admin vreau sa am grija d eun sv si atat tot am mai avut grija de sv si am foarte multa experienta in codati in fine nam un motiv anume imi doresc un admin 7.Cateva comenzi amxmodx: amx_pause, amx_ban, amx_kick,amx_llama, amx_listmaps ,amx_map,amx_say, amx_psay,amx_tsay,amx_unban,amx_slay,amx_showip,amx_ipban,amx_chat etc !!!! 8.Responsabilitatile adminului: 1)sa nu fie nici un codat(ban permanent)2)injuraturile(kick-ban100minute)3)sa nu fie lag mai mare de 100 sau depinde kt e permis pe sv(kick) 9.Email: marian_invingatoru@yahoo.com !!! 10.Admin: slot !!! | |
|
cASca
| Subiect: Re: cerer admin.....GrS..... Dum Feb 08, 2009 1:34 pm | |
| Pro Slot dar sa te vad ca ai un comportament exemplar pe sv! | |
|
GrS
| Subiect: Re: cerer admin.....GrS..... Mar Feb 10, 2009 3:42 pm | |
| din cate miai zis casca am facut orele:D:Psi comportamentul meu cred ke e f bun :P:P:P:P:P:P:P:D:D:D:D:D:D:D:P | |
|
LordNeoeo
Mesaje : 10 Data de înscriere : 07/02/2009 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Blabla Mar Feb 10, 2009 5:34 pm | |
| Ca sa ai admin pe minimal trebuie sa ai cel PUTIN 3 ZILE JUCATE PE SERVER cum tu ai doar 1 nush dak iti va da poate slot.. dar is pro | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerer admin.....GrS..... | |
| |
|