۞ Cs.MinimaL.Ro ۞
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

۞ Cs.MinimaL.Ro ۞

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Reclamatie admin *LinuX^

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
vecto

Data de înscriere : 31/12/2008
Varsta : 34
Localizare : Satu Mare

Reclamatie admin *LinuX^ Empty
MesajSubiect: Reclamatie admin *LinuX^   Reclamatie admin *LinuX^ CeasMier Dec 31, 2008 4:36 pm

Buna la toata lumea!

Imi pare rau sa fiu primul care posteaza in aceasta sectiune, dar a venit momentul sa spargem gheata. Nu stiu daca *LinuX^ e owner sau simplu admin, stiu ca mi-a dat ban permanent fara un motiv anume. Celui care detine serverul, rog sa verifice acest lucru in logul serverului.

Am intrat azi prima oara pe server si se juca fy_snow. Fara admin, toata lumea ma facea codat la greu. Mi-am pastrat calmul (surpinzator) si am tacut si am ras pana am injurat si eu de vreo 2 ori pe cei care m-au facut codat. Eram nervos si de faptul ca netu nu-mi dadea pace. Apoi a intrat *LinuX^, a schimbat harta in de_dust2 (fara vot) si dupa ce am povestit putin cu el, mi-a dat ban permanent!

Nu vreau unban, ca am si eu cateva servere pe care am admin, mi-am dedicat putin din timpul meu sa ii deschid ochii ownerului ce admini capabili are Smile .

Poate gresesc, si el are voie sa dea ban fara motiv... Asta depinde de regulamentul adminilor, pe care nu l-am citit. Dar cu siguranta nu aveti reguli aiurea...
Oricum, am sa urmaresc topicul sa vad daca-l citeste cineva si daca se ia vreo masura cinstita...

O zi buna si un an nou fericit! santa

Later edit. Am tras cu ochiu la regulament admin

3) Sa nu dati BAN fara motiv (excludere admin pe 7 zile)
9) Nu schimbati mapa pe placul vostru dar pe placul jucatorilor (dati la vot)

Astea sunt regulile incalcate de adminul vostru, care nici macar nu are cont pe forum Exclamation
Sus In jos
C0oL7u

Data de înscriere : 24/01/2009

MesajSubiect: r3   Reclamatie admin *LinuX^ CeasLun Ian 26, 2009 6:13 pm

1.el e ownerul si nu da ban fara motiv cred ca a existat un motiv
2.daca cineva te face codat nu trebuie sa ai injuri ma rog asta este oricum contra
Sus In jos
MinimaL
Admin
MinimaL

Data de înscriere : 14/09/2008
Varsta : 33

MesajSubiect: Re: Reclamatie admin *LinuX^   Reclamatie admin *LinuX^ CeasMar Feb 03, 2009 5:49 am

Ban nu team dat degeaba poate ca erai codat poate ca aveai lag , serverul e al meu si dak nu iti convine ceva dami add si vb
Sus In jos
https://minimal.all-up.com
LordNeoeo

LordNeoeo

Data de înscriere : 07/02/2009
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Mdeh   Reclamatie admin *LinuX^ CeasMar Feb 10, 2009 6:19 pm

Aja e.. il aprob pe C0ol are dreptate:)
Sus In jos
http://wWw.CsBezt.FoRuMz.Ro