Buna la toata lumea!
Imi pare rau sa fiu primul care posteaza in aceasta sectiune, dar a venit momentul sa spargem gheata. Nu stiu daca *LinuX^ e owner sau simplu admin, stiu ca mi-a dat ban permanent fara un motiv anume. Celui care detine serverul, rog sa verifice acest lucru in logul serverului.
Am intrat azi prima oara pe server si se juca fy_snow. Fara admin, toata lumea ma facea codat la greu. Mi-am pastrat calmul (surpinzator) si am tacut si am ras pana am injurat si eu de vreo 2 ori pe cei care m-au facut codat. Eram nervos si de faptul ca netu nu-mi dadea pace. Apoi a intrat *LinuX^, a schimbat harta in de_dust2 (fara vot) si dupa ce am povestit putin cu el, mi-a dat ban permanent!
Nu vreau unban, ca am si eu cateva servere pe care am admin, mi-am dedicat putin din timpul meu sa ii deschid ochii ownerului ce admini capabili are
.
Poate gresesc, si el are voie sa dea ban fara motiv... Asta depinde de regulamentul adminilor, pe care nu l-am citit. Dar cu siguranta nu aveti reguli aiurea...
Oricum, am sa urmaresc topicul sa vad daca-l citeste cineva si daca se ia vreo masura cinstita...
O zi buna si un an nou fericit!
Later edit. Am tras cu ochiu la regulament admin
3) Sa nu dati BAN fara motiv (excludere admin pe 7 zile)
9) Nu schimbati mapa pe placul vostru dar pe placul jucatorilor (dati la vot)
Astea sunt regulile incalcate de adminul vostru, care nici macar nu are cont pe forum